Campings in SloveniŽ - Boek de mooiste campings in SloveniŽ online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Glamping Olimia Adria Village


Denkt u over een vakantie die een ontsnapping biedt van de dagelijkse routine, die comfort en luxe biedt in het midden van de natuur? Dan raden wij u aan om kennis te maken met het luxe, nieuwe Glamping resort Olimia Adria Village in SloveniŽ die in het midden van het natuur bij het thermaal springwater ligt. Het resort is in het dorp Podčertek te vinden, het heeft een wellness centrum, thermaal water, waterpark met glijbanen en golfbanen.

Wat bedoelen wij bij de naam Glamping?

Glamping is een moderne vorm van luxe accommodatie die van alle gemak en comfort is voorzien, waar de muren van uw accommodatie grenzend zijn met de natuur, waar u 's nachts de sterren bijna kan aanraken. Dit is Glamping. Glamping is een zeer luxe vorm van camping accommodatie, waar alle faciliteiten en comfort van een boetiek design hotelkamer o.a. met eigen badkamer, eventueel met keuken en een privť whirlpool in uw tent zijn te vinden. ís avonds kunt u buiten in het midden van de rust zitten en genieten van een glas wijn, of in het gezelschap van een boek ontspannen. Elke ochtend wacht uw ontbijt bij uw veranda.

Het gedeelte waar de Glamping tenten zijn ligt in een zeer groenrijke gedeelte van het park, direct naast het waterpark.

Ligging

Terme Olimia ligt in een groene vallei aan de voet van het Rudnica gebergte. In het dichtbij gelegen dorpje Olimje is er een Minorieten klooster uit de 17de eeuw. Ook in dit dorpje is er een kleine, ambachtelijke chocoladefabriek die zeker de moeite waard is voor een bezoek.

Bijzonderheden van Terme Olimia

Vanuit een diepte van 520 m wordt een speciale thermaal water naar boven gepompt. Het water heeft een temperatuur van 30-37 C, bevat magnesium, silicium en calcium die de natuurlijke weerstand van het lichaam helpen in stand te houden, tegelijkertijd bevordert dit water ook de bloedcirculatie van het menselijke lichaam.

Glamping tenten

Er zijn twee typen Glamping tenten te huur: type S en type M. Tent type S biedt ruimte voor 2 personen en heeft een oppervlakte van 24 m2. Tent type M biedt ruimte voor max. 4 + 1 personen en heeft een oppervlakte van 40m2. Voor de + 1 persoon wordt extra bijgerekend.

Glamping tent type S beschikt over 1 badkamer, 1 slaapkamer, airco, TV en een kleine keukentje met koffiezet apparaat en koelkast. Op de veranda zijn er twee makkelijke stoelen en een koffie tafeltje.

Glamping tent M beschikt over 1 badkamer, slaapkamer op de begane grond, tweede slaapkamer boven gedeelte, airconditioning, TV. De keuken heeft een oven, koffiezetapparaat en een koelkast. In de keuken kan men gerechten klaar maken. In de keuken is er een diner tafel met stoelen, buiten op de veranda zijn er makkelijke stoelen en een koffie tafeltje.

Waar de type M tenten zijn gelegen, is er een riviertje en zwembad met thermaal water, vůůr iedere glamping unit is er ook een eigen klein zwembadje.

Iedere ochtend wordt het ontbijt naar de veranda gebracht.

Klanten van beide soort glamping units hebben gratis toegang tot het waterpark Aqualuna en tot het wellness center Termalija.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) Ä 1,00 Ä 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) Ä 0,50 Ä 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) Ä 0,00 Ä 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur Glamping tenten

  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 10:00 uur op dag van vertrek.
  • In de periode van 25 juni - 31 augustus 2018 geldt er voor de Glamping tent type S een korting van 20%, deze korting is in de totaalprijs verwerkt.
  • Overnachting in glamping tent incl. bedlakens, handdoeken en handlakens
  • Dagelijkse schoonmaak van de tent is in de prijs inbegrepen
  • Ontbijt is in de prijs inbegrepen.
  • Toegangskaart voor aqua park Aqualuna is in de prijs inbegrepen

2020 PRIJZEN IN EURO
Prijs 180,00 - 220,00 Reserveren
Prijs 280,00 - 360,00 Reserveren
Extra volwassene (max. 2) 40,00 - 40,00
Extra kind (5-11 jaar) 20,00 - 20,00

Locatie camping