Campings in SloveniŽ - Boek de mooiste campings in SloveniŽ online!

 

 
 

 

 
 

 

 
 

Camping Terme Ptuj

Camping Terme Ptuj is een kleine camping in het noord oosten van SloveniŽ en ligt naast een aquapark met verschillende zwembaden en glijbanen.

Het stadje Ptuj ligt in het noord oosten van SloveniŽ, Ptuj wordt doorkruist door de Drava rivier. Camping Terme Ptuj ligt ten opzichte van het centrum van Ptuj aan de overzijde van de rivier.

De sanitaire gebouwen op de camping zijn verouderd maar wel schoon. Er zijn 2 sanitaire gebouwen op de camping, een grotere gebouw met afsluitbare douchehokjes, wastafels en toiletten en een kleinere sanitair gebouw net achter de campingreceptie. Dit kleine gebouw heeft douches met douche gordijnen (er zijn plannen deze gordijnen te vervangen door deuren). In de maanden juni, juli en augustus is de receptie bij de camping geopend, in de overige maanden is de receptie bij het naast gelegen Grand Hotel Primus.

Camping Terme Ptuj biedt tevens accommodatie in Mobile homes aan. Deze Mobile homes hebben een oppervlakte van ca. 24 m2 en beschikken over 2 aparte slaapkamers voor in totaal 4 personen, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en toilet en zijn voorzien van airconditioning. Buiten is er een houten terras met tuinmeubels, parkeermogelijkheid naast de Mobile home. In de prijzen van de Mobile homes zijn bedlinnen en de eindschoonmaak inbegrepen.

De naast de camping gelegen Terme Ptuj omvat een Indoor Thermal park met verschillende zwembaden, een therapie bad, 1 stoombad en 2 Finse sauna's. Het Outdoor Thermal Park biedt een Olympisch formaat zwembad en er zijn vele glijbanen van verschillende hoogtes te vinden, de buitenbaden zijn weersafhankelijk geopend in de periode van 1 mei - 15 september.

Het thermaalwater van Terme Ptuj komt uit een diepte van meer dan 1 km en vloeit door verschillende lagen van zand alvorens de oppervlakte te bereiken vlakbij Ptuj, de oudste stad van SloveniŽ, welk was gesticht door de Romeinen. Met een watertemperatuur van ca. 39 C graden bij de bron heeft het Ptuj thermaalwater zich bewezen in de behandeling van degeneratieve aandoeningen, aandoeningen van het bewegingsapparaat, verwondingen en post-operatieve aandoeningen van het skelet, gewrichten en spieren.

Percelen / Staanplaatsen

Camping Terme Ptuj is gedurende het gehele jaar geopend en biedt voldoende ruimte voor tenten, caravans en campers, de camping bestaat uit 120 percelen. Camping Terme Ptuj ligt in een groene omgeving met percelen bestaande uit gras en heggen.

Elk perceel beschikt over elektriciteit, de helft van de plekken hebben ook wateraansluiting.

Toeristenbelastingen

Per persoon / per nacht jun-aug overig
Volwassenen (vanaf 18 jaar) Ä 1,00 Ä 0,80
Kinderen (12 - 18 jaar) Ä 0,50 Ä 0,40
Kinderen (0 - 11 jaar) Ä 0,00 Ä 0,00
Betaling toeristenbelasting ter plekke

Bijzonderheden bij huur Percelen / Staanplaatsen

  • Electriciteit is in de prijs niet inbegrepen, graag ter plekke nog betalen. (Ä 4,00 p.n.)
  • Honden zijn op het terrein toegestaan, graag ter plekke deze kosten te betalen. (Ä 4,00 per hond per nacht)
  • Check-in: van 15:00 - 22:00 uur, Check-out: tot 10:00 uur op dag van vertrek.

2020 PRIJZEN IN EURO
Kinderen 0 - 5.99 jaar - Reserveren
Kinderen 6 - 14.99 jaar 13,30 - 13,30 Reserveren
Extra volwassenen (vanaf 15 jaar) 19,00 - 19,00 Reserveren
Extra tent - Reserveren
Prijs 92,00 - 92,00 Reserveren
Prijs 124,00 - 124,00 Reserveren

Locatie camping